PUBLICITATE
Desert neprăjit
Un desert rapid, nepălit, gata în max. 15 minute‼️Proaspăt, simplu yum 😁
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
Ingrediente
- 200 ml frișcă
- 250 g Brânză de vaci fină
- 150 g Iaurt skyr
- 50 g nucă de cocos rasă
- Gem de mango și maracuja
- după gust Zahăr îndulcitor
- 12 Bucăți biscuiți cu unt
Gelatină
- 100 ml Sirop am utilizat de mango de la Vladimír
- 100 ml Apă
- 10 g Gelatină în praf
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Smântâna pentru frișcă o bătim împreună cu brânza de vaci, iaurt (sau alt iaurt). Adăugăm cocos, 3 linguri de gem (am folosit gem de mango + maracujá de la St Dalfour) și amestecăm. Ne pregătim o formă și întindem biscuiții, îi ungem cu gem și așezăm jumătate din cremă. Repetăm: biscuiți, gem, cremă.
2. Pasul
Amestecăm gelatina pudră cu apă și sirop (sirop de mango), fierbem conform instrucțiunilor. Punem pe desert și dăm la rece.