PUBLICITATE

Sursa :: rudisill from Getty Images Signature

Dovlecei Murat

O rețetă uimitoare pentru dovlecei murăt, potrivită pentru salate, sandvișuri sau ca garnitură la mesele principale. Un mod simplu de a adăuga un element sănătos la dieta ta.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 1 kg dovlecei Adăugat la
  • 2 l apă Adăugat la
  • 75 g sare Adăugat la
  • 1 bec usturoi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

1440 min.
1. Pasul

Taie dovlecelul în felii de aproximativ 1 cm. Curăță usturoiul și taie-l în felii.

2. Pasul

Adăugați dovlecelul, apa, sarea și usturoiul într-o oală mare. Aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva sarea.

3. Pasul

Reduce focul la mediu-scăzut și gătește timp de 2 minute.

4. Pasul

Scoateți dovlecelul din oala cu clești și puneți-l în borcan pentru murare. Acoperiți dovlecelul cu saramură fierbinte.

5. Pasul

Lasă borcanul timp de 24 de ore la temperatura camerei. După acest timp, păstrează-l în frigider.

6. Pasul

Oferiți-l ca un adaos la mese sau ca o gustare. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou