PUBLICITATE
Sursa :: MiguelMalo from Getty Images Signature
Falafel
Falafel este un fel de mâncare mediteranean popular, care constă din piure de năut, care este îmbogățit cu diverse ierburi și condimente. Aceste bile sunt apoi prăjite în ulei și servite cu pâine proaspătă și legume.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 250 g năut
- 1 ks The Onion
- 2 ks usturoi
- 2 Articolul Coriandru
- 2 Articolul Condimente măcinate
- 2 Articolul Paprika măcinată
- 100 ml Ulei pentru prăjire
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Mai întâi înmuiați năutul în apă rece timp de cel puțin 8 ore, sau cel mai bine peste noapte.
2. Pasul
Curăță cicoarea, îndepărtează pielea și pune-o în blender.
3. Pasul
Adăugați ceapa tocată, usturoiul și ierburile în mixer. Amestecați până când obțineți o pastă netedă.
4. Pasul
Formați bile din pastă și coaceți-le în ulei încălzit pe ambele părți, până când devin frumos auriu.