Felii de căpșuni cu brânză
Fără gluten 😍 Ușoare, proaspete, se consumă imediat
Ingrediente
Ingrediente
- 6 ouă
- Pinch Natura
- 1⁄2 Praf de copt
- 30 ml Apă
- 30 ml Ulei
- 100 g Zahăr
- 80 g Făină de ovăz fără gluten natural Jihlava
- 20 g Ciocolată
Cremă de brânză cu căpșune
- 500 g Brânză de vaci distribuibilă
- 250 ml frișcă
- 100 g zahăr pudră
- 250 g Căpșune
- Pinch vanilie adevărată
- Stabilizator opțional pentru frișcă
Avem nevoie de mai mult
- 4 linguri Gem de căpșuni pentru a unge corpul lingurei
- 100 g Am folosit ciocolată cu lapte callebaut
- 30 g ulei de nucă de cocos
- Căpșuni liofilizate
Ultimele broșuri
Procedura
Dimensiunea plăcii: 37x29 cm
Despărțim albușurile de gălbenușuri. Bateți albușurile cu un vârf de sare. Bateți gălbenușurile cu zahăr până devin spumoase, adăugați apă cu ulei. Apoi adăugăm făină cu praf de copt și cacao. Amestecăm manual albușurile bătute. Răspândim aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem timp de aproximativ 15 minute la 180 °. Ungem blatul copt și răcit cu gem de căpșune. Bateți smântâna pentru frișcă cu brânză de vaci, cu zahăr și vanilie. Tăiem căpșunile (eu le-am tăiat felii) și le adăugăm la crema. Aplicăm crema pe blat. Topim ciocolata cu ulei de cocos și o întindem cu grijă peste cremă. Se poate presăra cu căpșuni liofilizate.
Lasă-ne să răcim căpșunile 🍓
Poftă bună 😍