PUBLICITATE
Felii de căpșuni cu brânză

Felii de căpșuni cu brânză

Fără gluten 😍 Ușoare, proaspete, se consumă imediat

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20

Ingrediente

  • 6 ouă Adăugat la
  • Pinch Natura Adăugat la
  • 12 Praf de copt Adăugat la
  • 30 ml Apă Adăugat la
  • 30 ml Ulei Adăugat la
  • 100 g Zahăr Adăugat la
  • 80 g Făină de ovăz fără gluten natural Jihlava Adăugat la
  • 20 g Ciocolată Adăugat la

Cremă de brânză cu căpșune

  • 500 g Brânză de vaci distribuibilă Adăugat la
  • 250 ml frișcă Adăugat la
  • 100 g zahăr pudră Adăugat la
  • 250 g Căpșune Adăugat la
  • Pinch vanilie adevărată Adăugat la
  • Stabilizator opțional pentru frișcă Adăugat la

Avem nevoie de mai mult

  • 4 linguri Gem de căpșuni pentru a unge corpul lingurei Adăugat la
  • 100 g Am folosit ciocolată cu lapte callebaut Adăugat la
  • 30 g ulei de nucă de cocos Adăugat la
  • Căpșuni liofilizate Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Dimensiunea plăcii: 37x29 cm

2. Pasul

Despărțim albușurile de gălbenușuri. Bateți albușurile cu un vârf de sare. Bateți gălbenușurile cu zahăr până devin spumoase, adăugați apă cu ulei. Apoi adăugăm făină cu praf de copt și cacao. Amestecăm manual albușurile bătute. Răspândim aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem timp de aproximativ 15 minute la 180 °. Ungem blatul copt și răcit cu gem de căpșune. Bateți smântâna pentru frișcă cu brânză de vaci, cu zahăr și vanilie. Tăiem căpșunile (eu le-am tăiat felii) și le adăugăm la crema. Aplicăm crema pe blat. Topim ciocolata cu ulei de cocos și o întindem cu grijă peste cremă. Se poate presăra cu căpșuni liofilizate.

3. Pasul

Lasă-ne să răcim căpșunile 🍓

4. Pasul

Poftă bună 😍

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou