Sursa :: Szakaly from Getty Images
Friptură de porc cu varză roșie
Rețetă pentru o delicioasă friptură de porc cu varză roșie.
Ingrediente
- 1 kg pulpă de porc
- 1 bucată piure de roșii
- sare
- piper negru măcinat
- piper roșu măcinat
- ulei
- 1 bucată The Onion
- 1 bucată bulion
- 1 cap varză roșie
- zahăr
- Chimen
- oțet
Ultimele broșuri
Procedura
Se taie carnea în felii mai groase și se prăjește pe ambele părți în ulei încins.
Apoi se așază carnea pe o tavă de copt.
În grăsime se prăjește ceapa tocată și se adaugă ardeiul roșu tocat mărunt.
Se amestecă piureul, sarea , piperul și bulionul în apă.
Se toarnă amestecul în bulion, se amestecă bine și se toarnă peste carnea pregătită. 6. Se acoperă vasul de copt și se introduce în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de aproximativ 1 oră.
Caramelizați zahărul de pe varză.
Se adaugă varza tocată și se acoperă cu puțină apă.
Se asezonează cu sare, chimen și foi de dafin.
Se lasă totul să fiarbă împreună timp de aproximativ 10 minute.
La final, se adaugă oțetul și se lasă să fiarbă timp de aproximativ 10 minute.