PUBLICITATE

Sursa :: photosimysia from Getty Images

Fursecuri de Crăciun cu scorțișoară

Prăjiturele delicioase de Crăciun cu scorțișoară, făcute din aluat crocant de unt.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
25
  • 275 g Făină simplă Adăugat la
  • 1 ro Praf de copt Adăugat la
  • 2 Articolul scorțișoară măcinată Adăugat la
  • 120 g Zahăr Adăugat la
  • 1 bucată ou Adăugat la
  • 125 g unt moale Adăugat la
  • 2 ro miere Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C și pregătiți o tavă de copt cu hârtie de copt.

2. Pasul

Într-un castron, se amestecă praful de copt, făina, scorțișoara, zahărul și un vârf de cuțit de sare.

3. Pasul

Se adaugă oul, untul moale și mierea.

4. Pasul

Se lucrează aluatul. Dacă vi se pare prea lipicios, mai adăugați puțină făină. Am găsit că cel mai bine este să las aluatul să se odihnească timp de 15 minute, este mai ușor de lucrat atunci.

5. Pasul

Se întinde aluatul pe o planșetă presărată cu făină până la o grosime de aproximativ 0,5 cm.

6. Pasul

Folosind o formă de tăiat fursecuri, se taie fursecurile și se așază pe o foaie de copt cu hârtie pergament.

7. Pasul

Coaceți timp de aproximativ 10 minute, până când fursecurile încep să devină aurii.

8. Pasul

După ce s-au răcit, le puteți presăra cu zahăr pudră sau glazură după gust, dar tot sunt minunate.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou