PUBLICITATE
Galetă cu piersici

Galetă cu piersici

O rețetă excelentă pentru o galetă proaspătă cu piersici, completată cu gem și brânză dulce.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Frecvent

  • 200 g făină simplă specială Adăugat la
  • 50 g zahăr brun Adăugat la
  • 80 g unt Adăugat la
  • 2 ro apă Adăugat la

Umplutura

  • gem de caise Adăugat la
  • 150 g brânză de vaci cu cocoloașe Adăugat la
  • 50 g brânză de vaci fină Adăugat la
  • pudră de budincă proteică / vanilie Adăugat la
  • 4 ks Piersică Adăugat la
  • ou Adăugat la
  • Zahăr pudră pentru presărat (opțional) Adăugat la
  • felii de migdale Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Amestecăm făina cu zahăr și unt la temperatura camerei, adăugăm apă și frământăm aluatul cu mâna. Îl lăsăm la frigider timp de 30 de minute.

2. Pasul

Pe o tavă punem hârtie de copt, o presărăm cu făină și aluatul pregătit îl întindem sub forma unui cerc.

Galetă cu piersici - pasul de preparare 1
3. Pasul

Ungem cu gem aproximativ 2 cm de la margine lăsăm „uscat“.

Galetă cu piersici - pasul de preparare 1
4. Pasul

Într-un bol, amestecați brânza de vaci cu îndulcitor după gust și stratificați-o pe gem.

Galetă cu piersici - pasul de preparare 1
5. Pasul

Tăiem piersicile în felii și le așezăm pe stratul de brânză de vaci.

Galetă cu piersici - pasul de preparare 1
6. Pasul

Marginile îndoiți-le cu grijă către centru și apăsați-le ușor.

Galetă cu piersici - pasul de preparare 1
7. Pasul

Ungem partea de sus a tortului cu ou, o presărăm cu zahăr și felii de migdale.

8. Pasul

Coacem la o temperatură de 180 de grade 45 de minute.

Galetă cu piersici - pasul de preparare 1

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou