PUBLICITATE
Galetă cu piersici
O rețetă excelentă pentru o galetă proaspătă cu piersici, completată cu gem și brânză dulce.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Frecvent
- 200 g făină simplă specială
- 50 g zahăr brun
- 80 g unt
- 2 ro apă
Umplutura
- gem de caise
- 150 g brânză de vaci cu cocoloașe
- 50 g brânză de vaci fină
- pudră de budincă proteică / vanilie
- 4 ks Piersică
- ou
- Zahăr pudră pentru presărat (opțional)
- felii de migdale
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Amestecăm făina cu zahăr și unt la temperatura camerei, adăugăm apă și frământăm aluatul cu mâna. Îl lăsăm la frigider timp de 30 de minute.
2. Pasul
Pe o tavă punem hârtie de copt, o presărăm cu făină și aluatul pregătit îl întindem sub forma unui cerc.
3. Pasul
Ungem cu gem aproximativ 2 cm de la margine lăsăm „uscat“.
4. Pasul
Într-un bol, amestecați brânza de vaci cu îndulcitor după gust și stratificați-o pe gem.
5. Pasul
Tăiem piersicile în felii și le așezăm pe stratul de brânză de vaci.
6. Pasul
Marginile îndoiți-le cu grijă către centru și apăsați-le ușor.
7. Pasul
Ungem partea de sus a tortului cu ou, o presărăm cu zahăr și felii de migdale.
8. Pasul
Coacem la o temperatură de 180 de grade 45 de minute.