PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: RitaE
Gem de căpșuni făcut în casă
Un gem de căpșuni delicios făcut în casă. Prepararea este simplă, deci oricine poate să-l pregătească. Ideal pentru copt sau ca un adaos la micul dejun.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 11⁄2 kg Căpșuni
- 1 kg zahăr
- 1 ks lămâie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Curățăm căpșunile și le tăiem în bucăți mici.
2. Pasul
Adăugăm căpșuni, zahăr și sucul de lămâie în oală.
3. Pasul
Gătim totul împreună la temperatură medie aproximativ o oră.
4. Pasul
Gemul gata il turnam in borcane sterilizate si il sigilam.
5. Pasul
Lăsăm gemul să se răcească, apoi îl depozităm într-un loc răcoros și întunecat.