PUBLICITATE

Sursa :: Petroos from Getty Images

Gem de cireșe

Gem de cireșe, pentru a-l pregăti, veți avea nevoie de cireșe proaspete, zahăr și suc de lămâie. Acest gem aromat și dulce este excelent pentru copt, pentru pregătirea deserturilor sau pur și simplu pentru a fi uns pe toast-ul de dimineață.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 1 kg Cireșe Adăugat la
  • 800 g zahăr Adăugat la
  • 2 Articolul suc de lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Îndepărtați codițele și cojile de la cireșe și puneți-le în oală.

2. Pasul

Adăugați zahăr și sucul de lămâie și dați în clocot sub capac.

3. Pasul

Când amestecul din oală începe să fiarbă, reduceți căldura și lăsați-l să fiarbă încă 30 de minute până la o oră, până când obțineți consistența dorită. Gătitul prea lung vă va oferi o gem mai tare.

4. Pasul

Geléul finisat poate fi turnat în borcane sterilizate. Sigilați și lăsați-l să se răcească.

5. Pasul

Depozitați gemul în frigider după deschidere. Nedeschis poate dura câteva luni.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou