PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: JESHOOTS-com

Gem de prune

Gemul de prune este un supliment excelent pentru produsele de panificație de dimineață și deserturi. Cu această rețetă, îl veți putea prepara simplu și rapid în confortul casei dvs.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 1 kg Prune Adăugat la
  • 0.7 kg zahăr Adăugat la
  • aromă de vanilie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Curățați prunele de sâmburi: Tăiați fiecare prună pe jumătate și scoateți-i sâmburele. Apoi tăiați jumătățile de prune în bucăți mai mici.

2. Pasul

Prunele și zahărul se pun într-o tigaie mare sau o oală. Amestecați și lăsați să acționeze aproximativ 15 minute, până când prunele încep să sepe sucul. Apoi aduceți totul la fierbere și fierbeți timp de 60-90 de minute, până când amestecul se îngroașă la consistența gemului. În timpul fierberii, amestecați regulat pentru a preveni arderea gemului.

3. Pasul

Turnați gemul gata în borcane sterilizate. Închideți borcanele și lăsați-le să se răcească.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou