PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/QJ9nsH4IxLwnMGByo4dt/974b01b340389473d8d17a47248970.jpeg)
Sursa :: Syda Productions from Canva
Glazură oglindă pentru torturi
O glazură de lux care oferă tortului dvs. un aspect irezistibil. Perfectă pentru ocazii speciale sau oricând doriți să impresionați.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 200 g zahăr
- 75 ml apă
- 100 g salko
- 8 g Gelatină
- 50 ml apă rece
- 30 g cacao
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Inmuiem gelatina in apa rece si o lasam sa se umfle.
2. Pasul
Într-o oală mică amestecăm zahărul, apa și sarea. Aduceți amestecul la fierbere și lăsați-l să fiarbă timp de 2 minute.
3. Pasul
Adăugăm gelatina umflată în amestecul fierbinte și amestecăm până se dizolvă complet.
4. Pasul
Adăugăm cacao și amestecăm bine pentru a preveni formarea bulgărilor.
5. Pasul
Lăsăm glazura să se răcească la temperatura camerei, apoi o turnăm uniform pe tort.
6. Pasul
Lasăm tortul în frigider pentru cel puțin 2 ore, pentru ca glazura să se întărească complet.