PUBLICITATE
Gnocchi cu dovleac
Chiar și eu cumpăr gnocchi gata făcute din magazin uneori. Dar încercați să faceți acasă. Prepararea nu este complicată și în plus, sunt mai sănătoase.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Materiale
- 200 g piure de hokkaido
- 160 g Faina de spelta neteda
- 1⁄2 Articolul sare
Sos
- 3 lingură sos de roșii
- 3 ro brânză de vaci
- brânză tare
- conserve alimentare Amestec de legume proaspete sau congelate
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Din ingredientele date, amestecăm pentru a obține aluatul. Il punem deoparte cel puțin jumătate de oră în frigider. Apoi divizăm aluatul si formăm un cilindru pe care il tăiem în bucăți. Trecem fiecare bucată printr-o furculiță pentru a obține un anumit model. Gnocchii gătiți sunt gata când înotă la suprafață. Poți servi cum îți place.
2. Pasul
Am pregătit un sos rapid. Am adăugat toate ingredientele, inclusiv gnocchi, în tigaie. Am amestecat totul împreună până când brânza s-a topit și acum se poate servi.