PUBLICITATE
Gnocchi cu dovleac

Gnocchi cu dovleac

Chiar și eu cumpăr gnocchi gata făcute din magazin uneori. Dar încercați să faceți acasă. Prepararea nu este complicată și în plus, sunt mai sănătoase.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Materiale

  • 200 g piure de hokkaido Adăugat la
  • 160 g Faina de spelta neteda Adăugat la
  • 12 Articolul sare Adăugat la

Sos

  • 3 lingură sos de roșii Adăugat la
  • 3 ro brânză de vaci Adăugat la
  • brânză tare Adăugat la
  • conserve alimentare Amestec de legume proaspete sau congelate Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Din ingredientele date, amestecăm pentru a obține aluatul. Il punem deoparte cel puțin jumătate de oră în frigider. Apoi divizăm aluatul si formăm un cilindru pe care il tăiem în bucăți. Trecem fiecare bucată printr-o furculiță pentru a obține un anumit model. Gnocchii gătiți sunt gata când înotă la suprafață. Poți servi cum îți place.

2. Pasul

Am pregătit un sos rapid. Am adăugat toate ingredientele, inclusiv gnocchi, în tigaie. Am amestecat totul împreună până când brânza s-a topit și acum se poate servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou