PUBLICITATE
Gnocchi în sos de roșii
O rețetă rapidă și simplă, potrivită pentru prânz sau cină.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
3
- 250 g gnocchi
- 1⁄3 Română
- 200 g Ciuperci
- 100 g șuncă
- 100 g Roșii
- 250 g De bulion de tomate
- 50 ml Frisca pentru bătut
- ulei de măsline
- 1⁄2 linguri Unelte
- Piper negru
- Condimente ierburi italiene
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
25 min.
1. Pasul
1. În ulei, călim prazul, adăugăm șunca, ciupercile și roșiile. Lăsăm la gătit pentru o vreme.
2. Pasul
2. Gnocchi sunt fierte conform instrucțiunilor, aproximativ 3 minute. Păstrăm o porție din apa în care au fiert pe o parte.
3. Pasul
3. Adăugăm condimente, pastă de tomate, amestecăm. Turnăm apă în care au fiert gnocchi și lăsăm să se rumenească timp de aproximativ 10 minute.
4. Pasul
4. Adăugăm gnocchi, smântână pentru îmbunătățire și lăsăm totul să se încălzească.
5. Pasul
5. Condimentăm după gust și luăm de pe foc.
6. Pasul
Poftă bună!😉