Înghețată de banane și căpșuni
Ați încercat deja înghețată făcută în casă? O puteți pregăti ușor. Și mai mult, este sănătoasă, deoarece știți exact ce ingrediente folosiți. Aceasta are gust de banană și căpșuni, dar nu este o problemă dacă nu aveți căpșuni proaspete acasă.
Ingrediente
- 140 g iaurt grecesc
- 1 ks banană
- 15 g Proteina cu capsuni sau capsuni mixate
- 15 g Fructe ca capsuni banane
Ultimele broșuri
Procedura
Fructele liofilizate le mărunțim fin. Bananele le păstăm sau le dăm pe răzătoare fină, până se transformă în piure. Într-un castron amestecăm iaurtul, piureul de banane, proteina și o parte din fructele liofilizate. La baza formelor de înghețată punem restul de fructe liofilizate și adăugăm crema. Nivelăm, nu uităm să adăugăm bățul și le lăsăm la congelator cel puțin 3 ore. Dupa ce le scoatem din congelator, putem să picurăm sau să le învăluim în ciocolată topită, dar nu este necesar. Dacă nu aveți forme pentru înghețată, puteți folosi coșulețe de silicon pentru muffins 😊