PUBLICITATE
Sursa :: ratmaner from Getty Images
Ketchup de dovleac
Ketchup de casă făcut din dovleac, cu adaos de condimente. Adăugirea perfectă la carne și sandwich-uri.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
Ingredientele principale
- 1 bucată Dovleac mare
- 500 g zahăr
- 100 mililitri oțet de vin
Condimente
- 1 linguriță Scorțișoară
- 1 linguriță Cuișoare
- sare și piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Curăță dovleacul, taie-l în cuburi, îndepărtează semințele. Pune dovleacul tăiat într-o oală mare.
2. Pasul
Adaugă în oală zahăr, oțet și toate condimentele. Amestecă.
3. Pasul
Gătește la foc mediu timp de aproximativ o oră, până când dovleacul se înmoaie și sosul se îngroașă.
4. Pasul
Transferați ketchup-ul fierbinte în borcane curate, închideți imediat. Lăsați-l să se răcească.
5. Pasul
Păstrați într-un loc răcoros. Poftă bună!