PUBLICITATE

Sursa :: ratmaner from Getty Images

Ketchup de dovleac

Ketchup de casă făcut din dovleac, cu adaos de condimente. Adăugirea perfectă la carne și sandwich-uri.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Ingredientele principale

  • 1 bucată Dovleac mare Adăugat la
  • 500 g zahăr Adăugat la
  • 100 mililitri oțet de vin Adăugat la

Condimente

  • 1 linguriță Scorțișoară Adăugat la
  • 1 linguriță Cuișoare Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Curăță dovleacul, taie-l în cuburi, îndepărtează semințele. Pune dovleacul tăiat într-o oală mare.

2. Pasul

Adaugă în oală zahăr, oțet și toate condimentele. Amestecă.

3. Pasul

Gătește la foc mediu timp de aproximativ o oră, până când dovleacul se înmoaie și sosul se îngroașă.

4. Pasul

Transferați ketchup-ul fierbinte în borcane curate, închideți imediat. Lăsați-l să se răcească.

5. Pasul

Păstrați într-un loc răcoros. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou