PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: silviarita

Marmeladă de citrice

Un delicios strat care transformă citrice într-o marmeladă dulce și ușor amară. Perfect de întins pe o felie de pâine prăjită sau de folosit ca umplutură pentru deserturi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 kg lămâie Adăugat la
  • 1 kg zahăr Adăugat la
  • 1 l apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Taie citrice la jumătate și scoate semințele. Taie pulpa în bucăți mici.

2. Pasul

Într-o oală mare, aduceți apa la fierbere. Adăugați portocalele și lăsați să fiarbă timp de 1 oră.

3. Pasul

Îndepărtează citrice din apă și pune-i deoparte.

4. Pasul

Adaugă zahărul la apă și fierbe până când zahărul s-a dizolvat complet.

5. Pasul

Adauga citrice la siropul de zahar si lasa sa fiarba pentru inca o ora, sau pana cand gemul a atins consistenta dorita.

6. Pasul

Lăsați gemul să se răcească înainte de a-l pune în borcane de sticlă sterilizate.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou