PUBLICITATE

Sursa :: tashka2000 from Getty Images

Marshmallow

Gustos și pufos, acest marshmallow făcut acasă va fi îndrăgit de copiii tăi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 470 g zahăr Adăugat la
  • 240 ml apă Adăugat la
  • 1 lingură de cafea extract de vanilie Adăugat la
  • 15 g Gelatină Adăugat la
  • 4 Linguri zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Într-un castron mic, amestecați gelatina cu 120 ml de apă. Lăsați să se umfle.

2. Pasul

Într-un vas, amestecați zahărul, 120 ml de apă și extractul de vanilie. Aduceti la punctul de fierbere fără a amesteca până când zahărul se dizolvă complet.

3. Pasul

Adăugați gelatina în oală și amestecați până când se dizolvă complet.

4. Pasul

Turnați amestecul în vasul mixerului și lăsați-l să se răcească timp de 20 de minute.

5. Pasul

După 20 de minute amestecați compoziția până când își mărește volumul și obține consistența unei frișcă.

6. Pasul

Turnați amestecul în vasul de copt pregătit și neteziți-l cu o lingură unsă cu ulei.

7. Pasul

Acoperiți amestecul cu hârtie de copt unsă și lăsați-l să se întărească în frigider timp de 3 ore.

8. Pasul

Tăiați-o în cuburi cu foarfeca și învăluie-o în zahăr pudră.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou