Sursa :: tashka2000 from Getty Images
Marshmallow
Gustos și pufos, acest marshmallow făcut acasă va fi îndrăgit de copiii tăi.
Ingrediente
- 470 g zahăr
- 240 ml apă
- 1 lingură de cafea extract de vanilie
- 15 g Gelatină
- 4 Linguri zahăr de cofetărie
Ultimele broșuri
Procedura
Într-un castron mic, amestecați gelatina cu 120 ml de apă. Lăsați să se umfle.
Într-un vas, amestecați zahărul, 120 ml de apă și extractul de vanilie. Aduceti la punctul de fierbere fără a amesteca până când zahărul se dizolvă complet.
Adăugați gelatina în oală și amestecați până când se dizolvă complet.
Turnați amestecul în vasul mixerului și lăsați-l să se răcească timp de 20 de minute.
După 20 de minute amestecați compoziția până când își mărește volumul și obține consistența unei frișcă.
Turnați amestecul în vasul de copt pregătit și neteziți-l cu o lingură unsă cu ulei.
Acoperiți amestecul cu hârtie de copt unsă și lăsați-l să se întărească în frigider timp de 3 ore.
Tăiați-o în cuburi cu foarfeca și învăluie-o în zahăr pudră.