PUBLICITATE

Sursa :: LauriPatterson from Getty Images Signature

Mini Quiche Lorraine

Minunate mini quiche lorraine care sunt perfecte pentru petreceri ca o gustare rapidă. Sunt grozave calde sau reci, așa că le puteți face în avans.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 1 ambalare Aluat presat Adăugat la
  • 100 g Slănină afumată Adăugat la
  • 100 g Brânză Emmental Adăugat la
  • 2 ks Ouă mari Adăugat la
  • 200 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • Sare și piper negru pentru asezonare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

55 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Se taie aluatul presat în 12 părți egale și se așază într-o formă de brioșe pentru a forma cochilii de quiche.

2. Pasul

Într-o tigaie, se prăjește baconul afumat tăiat în cuburi. Personal, recomand să o las să se prăjească puțin mai mult, pentru a fi frumos crocantă.

3. Pasul

Pregătiți umplutura pentru quiche amestecând într-un bol șunca, Emmentaler ras, ouăle și smântâna de gătit. Se asezonează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.

4. Pasul

Împărțiți această umplutură în mod egal între aluatul din formă.

5. Pasul

Coaceți quiche-ul în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15-20 de minute, sau până când devine frumos auriu.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou