Sursa :: LauriPatterson from Getty Images Signature
Mini Quiche Lorraine
Minunate mini quiche lorraine care sunt perfecte pentru petreceri ca o gustare rapidă. Sunt grozave calde sau reci, așa că le puteți face în avans.
Ingrediente
- 1 ambalare Aluat presat
- 100 g Slănină afumată
- 100 g Brânză Emmental
- 2 ks Ouă mari
- 200 ml Cremă de gătit
- Sare și piper negru pentru asezonare
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Se taie aluatul presat în 12 părți egale și se așază într-o formă de brioșe pentru a forma cochilii de quiche.
Într-o tigaie, se prăjește baconul afumat tăiat în cuburi. Personal, recomand să o las să se prăjească puțin mai mult, pentru a fi frumos crocantă.
Pregătiți umplutura pentru quiche amestecând într-un bol șunca, Emmentaler ras, ouăle și smântâna de gătit. Se asezonează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Împărțiți această umplutură în mod egal între aluatul din formă.
Coaceți quiche-ul în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15-20 de minute, sau până când devine frumos auriu.