:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/0Fzpcb5w3GZhq2oUvfLI/29e122cc1ff87cd05d7db3e7795ae1.jpeg)
Negrese pufoase și decadente
Aceste negrese sunt atât de pufoase și decadente încât vei fi convins că sunt făcute de un cofetar profesionist! Încearcă-le astăzi și savurează o gustare dulce și satisfăcătoare.
Ingrediente
- 1 cană făină
- 1 cană zahăr
- cană cacao
- 2 linguriță praf de copt
- linguriță sare
- 1 cană ulei vegetal
- 2 ouă mari
- 1 cană lapte
- 1 linguriță esență de vanilie
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălzește cuptorul la 175°C și tapetează o tavă cu hârtie de copt.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/0Fzpcb5w3GZhq2oUvfLI/906a38fb7097fb0e70700e3470afd6.png)
Sursa :: Youtube
Într-un castron mare, amestecă făina, zahărul, cacaoa, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt castron, bate ouăle, apoi adaugă uleiul vegetal, laptele și esența de vanilie și amestecă bine.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/0Fzpcb5w3GZhq2oUvfLI/c91e03fb534ebb320ef9c31c9c2bab.jpeg)
Sursa :: Youtube
Adaugă amestecul de ingrediente umede în castronul cu ingredientele uscate și amestecă până se omogenizează.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/0Fzpcb5w3GZhq2oUvfLI/d48b768f13c13aab09b6cf1060c64f.png)
Sursa :: Youtube
Toarnă aluatul în tava pregătită și dă la cuptor pentru 25-30 de minute sau până când un test cu scobitoarea iese curat. Scoate tava din cuptor și lasă să se răcească timp de câteva minute înainte de a tăia în părți egale și a servi.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/0Fzpcb5w3GZhq2oUvfLI/b6bb142435c4772f2b4fb84d806816.jpeg)
Sursa :: Youtube