PUBLICITATE
Pască fără aluat, desertul perfect pentru Paște!
Dacă vrei să impresionezi familia sau prietenii cu un desert delicios și ușor de preparat de Paște, încearcă această rețetă de pască fără aluat. Aceasta este o variantă simplificată a pascăi tradiționale, dar la fel de gustoasă și aromată.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 6 ou
- 500 g brânză de vaci
- 200 g zahăr
- 250 g Smântână
- coajă de lămâie rasă
- esență de vanilie
- 1 linguriță făină
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Începe prin a preîncălzi cuptorul la 180 de grade și unge o formă de copt cu unt. Bate ouăle cu un mixer până devin spumoase. Adaugă brânza de vaci, smântâna, zahărul, coaja de lămâie, esența de vanilie și făina și amestecă bine până când obții o compoziție omogenă.
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Toarnă compoziția în forma pregătită și nivelează cu o spatulă.
Sursa :: Youtube
3. Pasul
Coace timp de aproximativ 40-45 de minute, sau până când pasca capătă o culoare aurie frumoasă.
Sursa :: Youtube