PUBLICITATE
Pască fără aluat, desertul perfect pentru Paște!

Pască fără aluat, desertul perfect pentru Paște!

Dacă vrei să impresionezi familia sau prietenii cu un desert delicios și ușor de preparat de Paște, încearcă această rețetă de pască fără aluat. Aceasta este o variantă simplificată a pascăi tradiționale, dar la fel de gustoasă și aromată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 6 ou Adăugat la
  • 500 g brânză de vaci Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 250 g Smântână Adăugat la
  • coajă de lămâie rasă Adăugat la
  • esență de vanilie Adăugat la
  • 1 linguriță făină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Începe prin a preîncălzi cuptorul la 180 de grade și unge o formă de copt cu unt. Bate ouăle cu un mixer până devin spumoase. Adaugă brânza de vaci, smântâna, zahărul, coaja de lămâie, esența de vanilie și făina și amestecă bine până când obții o compoziție omogenă.

Pască fără aluat, desertul perfect pentru Paște! - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

2. Pasul

Toarnă compoziția în forma pregătită și nivelează cu o spatulă.

Pască fără aluat, desertul perfect pentru Paște! - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

3. Pasul

Coace timp de aproximativ 40-45 de minute, sau până când pasca capătă o culoare aurie frumoasă.

Pască fără aluat, desertul perfect pentru Paște! - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou