PUBLICITATE
Pasta de tomate cu usturoi
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- roșii proaspete
- 30 g mozzarella
- 1 Lingura Mozzarella și edam ras
- 1 Lingura Philadelphia Lučiny
- 1 linguriță unt
- 2 căței de usturoi
- ciupitură piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
10 min.
1. Pasul
Punem apa la fiert în oală. Apoi, adăugăm roșiile în apa clocotită și le fierbem până când coaja se sparge și începe să se desprindă de roșie.
2. Pasul
Selectăm roșiile, îndepărtăm coaja și le tăiem. Lăsăm să se scurgă apa în exces și le lăsăm să se răcească.
3. Pasul
Apoi punem totul în blender și adăugăm toate celelalte ingrediente.
4. Pasul
Amestecăm spread-ul.
5. Pasul
Înainte de a servi, lăsăm câteva minute în frigider.
6. Pasul
Unsoarea este un pic mai apoasă decât unsoarele casnice tradiționale.
7. Pasul
Dupa gust, puteti adauga si usturoi sau ardei verde.
8. Pasul
Poftă bună!