Pasta de vinete
Această mixtură vegetariană de vinete poate fi utilizată în multe moduri.
Ingrediente
- 500 g vinete
- 5 g Cimbru
- 15 ml ulei de măsline
- 5 Rosemary
- 30 g usturoi
- 25 g șalote
- 15 g Muștar de Dijon
- 25 g Ljutenice
- 10 g capere
- tabasco
- 50 ml sos de soia
- 25 ml Sos Worcestershire
- 10 g Arpagic
- Sare sare și piper
Ultimele broșuri
Procedura
Ungeti vinetele cu ulei de masline, inteapa-le cu o furculita si adauga verdeturi
2. Preîncălziți cuptorul la 180°C și puneți vinetele frecate, pătrunse cu ierburi
Citiți cel puțin 40 de minute
4. Curățați-l de coajă și scoateți pulpa coaptă separat într-un castron.
Încălziți uleiul de măsline în tigaie și adăugați pulpă de vinete prăjită.
6. Adăugați eșalotul tocat împreună cu usturoiul tocat
7. Se condimentează cu sare și mirodenii, amestecul de sosuri și capere
Pentru coacere și amestecare constantă, evaporați toată apa pentru a obține un amestec care poate fi ușor de întins.
9. Se lasă să se răcească, se condimentează cu sare, piper proaspăt și ierburi tocate
Serviți pe baghetă prăjită sau pe pâine