PUBLICITATE
Pasta de vinete

Pasta de vinete

Această mixtură vegetariană de vinete poate fi utilizată în multe moduri.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g vinete Adăugat la
  • 5 g Cimbru Adăugat la
  • 15 ml ulei de măsline Adăugat la
  • 5 Rosemary Adăugat la
  • 30 g usturoi Adăugat la
  • 25 g șalote Adăugat la
  • 15 g Muștar de Dijon Adăugat la
  • 25 g Ljutenice Adăugat la
  • 10 g capere Adăugat la
  • tabasco Adăugat la
  • 50 ml sos de soia Adăugat la
  • 25 ml Sos Worcestershire Adăugat la
  • 10 g Arpagic Adăugat la
  • Sare sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Ungeti vinetele cu ulei de masline, inteapa-le cu o furculita si adauga verdeturi

2. Pasul

2. Preîncălziți cuptorul la 180°C și puneți vinetele frecate, pătrunse cu ierburi

3. Pasul

Citiți cel puțin 40 de minute

4. Pasul

4. Curățați-l de coajă și scoateți pulpa coaptă separat într-un castron.

5. Pasul

Încălziți uleiul de măsline în tigaie și adăugați pulpă de vinete prăjită.

6. Pasul

6. Adăugați eșalotul tocat împreună cu usturoiul tocat

7. Pasul

7. Se condimentează cu sare și mirodenii, amestecul de sosuri și capere

8. Pasul

Pentru coacere și amestecare constantă, evaporați toată apa pentru a obține un amestec care poate fi ușor de întins.

9. Pasul

9. Se lasă să se răcească, se condimentează cu sare, piper proaspăt și ierburi tocate

10. Pasul

Serviți pe baghetă prăjită sau pe pâine

Pasta de vinete - pasul de preparare 1

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou