Sursa :: George Dolgikh from Canva
Paste cu brânză și porumb
Acest fel de mâncare simplu și delicios este ideal pentru un prânz rapid sau o cină. Combinația dintre brânza tare și porumbul dulce face din acest fel de mâncare o adevărată experiență gourmet.
Ingrediente
- 200 g paste
- 150 g brânză tare
- 200 g Porumb conservat
- 2 cuișoare usturoi
- 1⁄2 l cremă de gătit
- 2 ro ulei de măsline
- 1 ks Sare, piper negru
Ultimele broșuri
Procedura
Vom găti paste în apă sărată conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Încălzim uleiul de măsline în tigaie și adăugăm usturoiul tocat mărunt, pe care îl prăjim până devine auriu.
Adăugăm porumbul în tigaie și îl prăjim împreună cu usturoiul timp de 2 minute.
Adăugăm smântâna pentru gătit, brânza rasă, sare și piper. Gătim pe foc mediu până când brânza se topește și sosul se îngroașă ușor.
Îndepărtăm de la căldură și adăugăm paste fierte și scurte. Amestecăm bine pentru a acoperi toate pastele cu sos.
Servim imediat, presărat cu brânză rasă.