PUBLICITATE

Sursa :: pixelshot from Canva

Paste cu carne de pui si smantana

Un preparat delicios si rapid, pe care il puteti pregati confortabil in timpul saptamanii. Carnea de pui este o sursa excelenta de proteine in aceasta reteta, iar pastele ofera energia necesara. Sosul de smantana aduce un gust unic si creeaza o combinatie perfecta cu celelalte ingrediente.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingredientele principale

  • 300 g piept de pui Adăugat la
  • 200 g paste Adăugat la
  • 200 ml cremă de gătit Adăugat la
  • brânză rasă Adăugat la

Rădăcini și accesorii

  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks căței de usturoi Adăugat la
  • 1 Articolul vegeta Adăugat la
  • 12 Articolul piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
  • frunze de pătrunjel Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pieptul de pui se spală, se usucă și se taie în bucăți mici.

2. Pasul

Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj în apă sărată.

3. Pasul

Într-o tigaie cu puțin ulei, prăjiți ceapa fin tocată. Adăugați usturoiul pisat și bucățile de piept de pui. Prăjiți totul împreună până devine auriu.

4. Pasul

Când carnea este prăjită, adăugați smântână pentru gătit, vegeta, piper negru măcinat și sare. Amestecați bine totul și lăsați să se toace la foc mic aproximativ 10 minute.

5. Pasul

Amestecăm împreună, presărăm cu brânză rasă, cu pătrunjel și servim cald.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou