Sursa :: marketlan from Getty Images
Paste cu sos de brânză și legume
Această rețetă de paste cu sos de brânză și legume este excelentă nu numai pentru vegetarieni, ci și pentru toți cei care vor să mănânce sănătos și gustos.
Ingrediente
- 400 g Paste
- 300 g Diverse legume (de exemplu, mazăre, ardei, roșii)
- 200 g brânză
- 3 cuișoare Usturoi
- Sare, piper
- ulei
- Arpagic
Ultimele broșuri
Procedura
Se fierb pastele al dente în apă sărată, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se curăță legumele, se taie în bucăți mai mici și se sărează. Într-o tigaie, prăjiți legumele în ulei până se înmoaie.
Se scurg pastele după ce au fiert și se lasă să se scurgă. Apoi adăugați-le în tigaie împreună cu legumele.
Se rade brânza și se adaugă în tigaie împreună cu pastele și legumele. Se lasă să se topească, amestecând constant. Se stoarce usturoiul și se adaugă în tigaie. Se amestecă totul bine și se condimentează după gust.
Se servește caldă. Când serviți, puteți presăra felul de mâncare cu brânză, ierburi proaspete, arpagic sau semințe prăjite pentru un plus de savoare.