PUBLICITATE

Sursa :: marketlan from Getty Images

Paste cu sos de brânză și legume

Această rețetă de paste cu sos de brânză și legume este excelentă nu numai pentru vegetarieni, ci și pentru toți cei care vor să mănânce sănătos și gustos.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 400 g Paste Adăugat la
  • 300 g Diverse legume (de exemplu, mazăre, ardei, roșii) Adăugat la
  • 200 g brânză Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • ulei Adăugat la
  • Arpagic Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Se fierb pastele al dente în apă sărată, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

2. Pasul

Se curăță legumele, se taie în bucăți mai mici și se sărează. Într-o tigaie, prăjiți legumele în ulei până se înmoaie.

3. Pasul

Se scurg pastele după ce au fiert și se lasă să se scurgă. Apoi adăugați-le în tigaie împreună cu legumele.

4. Pasul

Se rade brânza și se adaugă în tigaie împreună cu pastele și legumele. Se lasă să se topească, amestecând constant. Se stoarce usturoiul și se adaugă în tigaie. Se amestecă totul bine și se condimentează după gust.

5. Pasul

Se servește caldă. Când serviți, puteți presăra felul de mâncare cu brânză, ierburi proaspete, arpagic sau semințe prăjite pentru un plus de savoare.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou