PUBLICITATE
Sursa :: JanHerodes from Getty Images
Paste la cuptor cu carne afumată
Paste la cuptor clasice, cu adaos de carne afumată pentru un gust suplimentar. Un mod simplu și rapid de a pregăti o cină delicioasă pentru întreaga familie.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Paste și carne
- 400 g paste
- 200 g carne afumată
Sos și brânză
- 4 ks roșii
- 150 g brânză rasă
- Pătrunjel frunze
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 200°C. Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj până când sunt aproape moi. Tăiați carnea afumată în bucăți mici.
2. Pasul
Clătiți roșiile și tăiați-le în bucăți. Într-o oală, amestecați-le cu carnea și pastele. Apoi transferați amestecul într-un vas de copt.
3. Pasul
Presarați amestecul cu brânză rasă și puneți-l în cuptor. Coaceți timp de 25 de minute și decorați cu pătrunjel tocat.