PUBLICITATE

Sursa :: JanHerodes from Getty Images

Paste la cuptor cu carne afumată

Paste la cuptor clasice, cu adaos de carne afumată pentru un gust suplimentar. Un mod simplu și rapid de a pregăti o cină delicioasă pentru întreaga familie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Paste și carne

  • 400 g paste Adăugat la
  • 200 g carne afumată Adăugat la

Sos și brânză

  • 4 ks roșii Adăugat la
  • 150 g brânză rasă Adăugat la
  • Pătrunjel frunze Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj până când sunt aproape moi. Tăiați carnea afumată în bucăți mici.

2. Pasul

Clătiți roșiile și tăiați-le în bucăți. Într-o oală, amestecați-le cu carnea și pastele. Apoi transferați amestecul într-un vas de copt.

3. Pasul

Presarați amestecul cu brânză rasă și puneți-l în cuptor. Coaceți timp de 25 de minute și decorați cu pătrunjel tocat.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou