PUBLICITATE

Sursa :: barol16 from Getty Images

Paste Penne cu sos de brânză și carne de pui

Această rețetă de paste Penne cu sos de brânză și carne de pui este rapidă, simplă și rezultatul merită.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Paste și pui

  • 400 g paste penne Adăugat la
  • 500 g piept de pui Adăugat la

Sos de branza

  • 200 g unt Adăugat la
  • 100 g făină autogresată Adăugat la
  • 500 ml lapte Adăugat la
  • 300 g brânză rasă Adăugat la
  • 1 ks Sare Adăugat la
  • 1 ks Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Gătiți pastele penne conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurgeți și puneți deoparte.

2. Pasul

Tăiați pieptul de pui în bucăți și prăjiți-l pe ambele părți. Puneți-l deoparte.

3. Pasul

Topiți untul în tigaie. Adăugați făina și amestecați până devine aurie.

4. Pasul

Adăugați treptat laptele și amestecați pentru a preveni formarea cocoloașelor. Apoi adăugați sare și piper după gust.

5. Pasul

Adăugați brânza rasă la sos și amestecați până se dizolvă complet.

6. Pasul

Adăugați puiul și pastele în sos și amestecați bine, astfel încât toate ingredientele să se combine.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou