PUBLICITATE
Sursa :: barol16 from Getty Images
Paste Penne cu sos de brânză și carne de pui
Această rețetă de paste Penne cu sos de brânză și carne de pui este rapidă, simplă și rezultatul merită.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Paste și pui
- 400 g paste penne
- 500 g piept de pui
Sos de branza
- 200 g unt
- 100 g făină autogresată
- 500 ml lapte
- 300 g brânză rasă
- 1 ks Sare
- 1 ks Piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Gătiți pastele penne conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurgeți și puneți deoparte.
2. Pasul
Tăiați pieptul de pui în bucăți și prăjiți-l pe ambele părți. Puneți-l deoparte.
3. Pasul
Topiți untul în tigaie. Adăugați făina și amestecați până devine aurie.
4. Pasul
Adăugați treptat laptele și amestecați pentru a preveni formarea cocoloașelor. Apoi adăugați sare și piper după gust.
5. Pasul
Adăugați brânza rasă la sos și amestecați până se dizolvă complet.
6. Pasul
Adăugați puiul și pastele în sos și amestecați bine, astfel încât toate ingredientele să se combine.