PUBLICITATE

Pate de rață

Pate delicios și casnic

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 The Onion Adăugat la
  • 100 g Ulei Adăugat la
  • 50 g Bacon englezesc Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 Lingura Ciuperci uscate Adăugat la
  • 500 g Puteți avea și ficat de pui Adăugat la
  • 150 ml Vin rosu sec Adăugat la
  • Proaspăt Sau cimbru uscat Adăugat la
  • piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
  • sare după gust Adăugat la
  • k La depunere Adăugat la
  • 3 baghetă Adăugat la
  • proaspăt mure Adăugat la
  • Gem de coacăze negre Adăugat la
  • Afine Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.

Tăiați baconul și ceapa mărunt, prăjiți în unt până se aurizează, scoateți și lăsați grăsimea în oală și prăjiți în ea ciupercile uscate și usturoiul tocate mărunt timp de câteva minute și prăjiți rapid ficatul și adăugați vinul. Când a evaporat aproape toată, punem înapoi în oală o parte din baconul și ceapa (lăsăm o parte pentru decor), oprim focul și mixăm până obținem o pastă omogenă. Servim pe o baghetă prăjită, ungem pateul și punem deasupra un strop de gem și câteva boabe de mure, apoi presărăm baconul prăjit și ceapa pe care am păstrat-o deoparte. (Nu vă fie frică de combinația dintre gustul de gem și pate. Se potrivesc perfect. Poftă bună)

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou