PUBLICITATE
Sursa :: SMarina from Getty Images
Patiserie de Crăciun cu migdale
Rețetă pentru prăjituri de Crăciun cu migdale și scorțișoară, coapte în mod tradițional de Crăciun.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
40
- 500 g Migdale fără coajă
- 300 g zahăr de cofetărie
- 2 bucată Albuș de ou
- 2 ro miere
- 1 ro scorțișoară măcinată
- 1 ro coajă de lămâie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Se macină migdalele și se adaugă zahărul pudră, albușurile, mierea, scorțișoara și coaja de lămâie. Se face un aluat.
2. Pasul
Se întinde aluatul pe o planșetă presărată cu folie de aluminiu și se fac steluțe.
3. Pasul
Așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt.
4. Pasul
Coaceți prăjiturile de Crăciun cu migdale la 130°C timp de aproximativ 10 minute.