PUBLICITATE

Sursa :: SMarina from Getty Images

Patiserie de Crăciun cu migdale

Rețetă pentru prăjituri de Crăciun cu migdale și scorțișoară, coapte în mod tradițional de Crăciun.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
40
  • 500 g Migdale fără coajă Adăugat la
  • 300 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 2 bucată Albuș de ou Adăugat la
  • 2 ro miere Adăugat la
  • 1 ro scorțișoară măcinată Adăugat la
  • 1 ro coajă de lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Se macină migdalele și se adaugă zahărul pudră, albușurile, mierea, scorțișoara și coaja de lămâie. Se face un aluat.

2. Pasul

Se întinde aluatul pe o planșetă presărată cu folie de aluminiu și se fac steluțe.

3. Pasul

Așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt.

4. Pasul

Coaceți prăjiturile de Crăciun cu migdale la 130°C timp de aproximativ 10 minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou