PUBLICITATE
Sursa :: JoeGough from Getty Images
Piept de pui la cuptor cu brânză
Pieptul de pui la cuptor cu brânză este ușor de preparat.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingrediente principale
- 4 Bucăți piept de pui
- 200 g Brut
- 2 ks The Onion
- 2 cuișoare usturoi
- 2 linguri ulei
- 1 ambalare cremă de gătit
- frunze de pătrunjel
Condimente
- 1 linguriță Sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 180°C și spălați pieptul de pui.
2. Pasul
Încălziți uleiul în tigaie, adăugați ceapa și usturoiul tocate mărunt și gătiți până se înmoaie.
3. Pasul
Adăugați pieptul de pui, sărați, piperati și prăjiți-l pe ambele părți.
4. Pasul
Puneți pieptul de pui într-o tavă de copt, turnați smântână peste el și presărați cu brânză.
5. Pasul
Lăsați-le în cuptor timp de 30 de minute.
6. Pasul
Servim pieptul de pui presărat cu pătrunjel tocat.