PUBLICITATE

Sursa :: -lvinst- from Getty Images

Piept de pui la cuptor cu mozzarella

Încercați această rețetă pentru un piept de pui excepțional, copt cu mozzarella. Este ușor de pregătit și gustul final este cu adevărat uimitor.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Piept de pui

  • 4 bucată piept de pui Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la

Altele

  • 200 g mozzarella Adăugat la
  • 4 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 2 bucată Roșii Adăugat la
  • 2 bucată căței de usturoi Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade și asezaonați pieptul de pui cu sare și piper.

2. Pasul

Încălziți uleiul în tigaie și prăjiți pieptul de pui pe ambele părți până se rumenește.

3. Pasul

Tăiați ceapa și usturoiul mărunt. Tăiați roșiile în felii sau bucăți.

4. Pasul

Într-o formă de coacere, creați un strat de ceapă, usturoi și roșii.

5. Pasul

Puneți pe asta pieptul de pui prăjit, felii de roșii și acoperiți-le cu mozzarella feliată.

6. Pasul

Coaceți în cuptor timp de 20 de minute sau până când mozzarella devine auriu.

7. Pasul

Serviți cu orez și legume. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou