PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/4srLg6wS82arYWVvIwjU/b0f5df26ac18953e43b531affe3026.jpeg)
Sursa :: -lvinst- from Getty Images
Piept de pui la cuptor cu mozzarella
Încercați această rețetă pentru un piept de pui excepțional, copt cu mozzarella. Este ușor de pregătit și gustul final este cu adevărat uimitor.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Piept de pui
- 4 bucată piept de pui
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Altele
- 200 g mozzarella
- 4 ro ulei de măsline
- 2 bucată Roșii
- 2 bucată căței de usturoi
- 1 bucată The Onion
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade și asezaonați pieptul de pui cu sare și piper.
2. Pasul
Încălziți uleiul în tigaie și prăjiți pieptul de pui pe ambele părți până se rumenește.
3. Pasul
Tăiați ceapa și usturoiul mărunt. Tăiați roșiile în felii sau bucăți.
4. Pasul
Într-o formă de coacere, creați un strat de ceapă, usturoi și roșii.
5. Pasul
Puneți pe asta pieptul de pui prăjit, felii de roșii și acoperiți-le cu mozzarella feliată.
6. Pasul
Coaceți în cuptor timp de 20 de minute sau până când mozzarella devine auriu.
7. Pasul
Serviți cu orez și legume. Poftă bună!