PUBLICITATE

Sursa :: Wiktory from Getty Images

Piept de pui umplut cu usturoi salbatic

Un fel de mâncare delicios de vară, ideal pentru grătar. Această rețetă vă va surprinde cu combinația neobișnuită de arome. Usturoiul sălbatic conferă mâncării un gust și un miros special.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Piept de pui

  • 4 ks piept de pui Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • Sare Adăugat la

Umplutura

  • 100 g Usturoiul ursului Adăugat la
  • 200 g Brânză Ricotta Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pregătiți pieptul de pui. Faceți o tăietură în pieptul de pui și creați astfel un spațiu pentru umplutură. Ungeți pieptul de pui cu ulei de măsline și condimentați-l pe ambele părți cu sare și piper.

2. Pasul

Pregătiți umplutura. Spălați usturoiul sălbatic, tăiați-l mărunt și amestecați-l cu ricotta. Apoi, introduceți acest amestec în orificiile pieptului de pui.

3. Pasul

Pieptul de pui umplut coaceți la grătar sau în cuptor la temperatura de 180°C aproximativ 20 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou