PUBLICITATE
Sursa :: Wiktory from Getty Images
Piept de pui umplut cu usturoi salbatic
Un fel de mâncare delicios de vară, ideal pentru grătar. Această rețetă vă va surprinde cu combinația neobișnuită de arome. Usturoiul sălbatic conferă mâncării un gust și un miros special.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Piept de pui
- 4 ks piept de pui
- 2 ro ulei de măsline
- Sare
Umplutura
- 100 g Usturoiul ursului
- 200 g Brânză Ricotta
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Pregătiți pieptul de pui. Faceți o tăietură în pieptul de pui și creați astfel un spațiu pentru umplutură. Ungeți pieptul de pui cu ulei de măsline și condimentați-l pe ambele părți cu sare și piper.
2. Pasul
Pregătiți umplutura. Spălați usturoiul sălbatic, tăiați-l mărunt și amestecați-l cu ricotta. Apoi, introduceți acest amestec în orificiile pieptului de pui.
3. Pasul
Pieptul de pui umplut coaceți la grătar sau în cuptor la temperatura de 180°C aproximativ 20 de minute.