PUBLICITATE

Sursa :: MSPhotographic from Getty Images

Piure de cartofi cu carne

Rețetă pentru un piure de cartofi ușor și gustos cu carne de curcan, pe care îl ai pe masă într-o oră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 Turcia Sâni Adăugat la
  • 1 kg Cartof Adăugat la
  • 1 ceașcă Lapte Adăugat la
  • 4 linguri Unt Adăugat la
  • Sare, piper negru Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 150 ml Cremă de gătit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

55 min.
1. Pasul

Se spală și se decojesc cartofii, se taie în bucăți mai mici și se pun într-o oală cu apă. Adăugați puțină sare în apă și fierbeți până când cartofii sunt moi.

2. Pasul

Se curăță picioarele de curcan și se taie în bucăți mai mici. Se topește untul într-o tigaie și se adaugă carnea tocată. Se rumenește la foc mediu până când devine aurie. Carnea trebuie să fie bine făcută, deoarece aceasta dă o aromă excelentă preparatului.

3. Pasul

Apoi se adaugă ceapa tocată și usturoiul zdrobit. Se asezonează cu sare și piper. Adăugați puțină apă și fierbeți la foc mic, sub un capac, timp de aproximativ 20 de minute.

4. Pasul

Când cartofii sunt moi, se scurge apa și se adaugă laptele, untul și smântâna de gătit și se pasează cartofii.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou