PUBLICITATE
Plăcintă cu mere și mac din hrișcă
Ați încercat deja desertul cu hrișcă? Un mic dejun nutritiv și sănătos pentru toată familia.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Plăcintă
- 150 grâu
- 350 ml Apă
- 100 g Piure de mere
- 1 ks Mere
- 50 g Proteina nu este necesara
- 50 g Fluturele de noapte
- 40 g Gem de prune
- 10 g De zahăr vanilat
Glazură
- 70 g Piure de mere
- 50 g Gem de prune
- 5 g Text
- 10 g Proteina de ciocolată nu este necesară
- 10 g Ulei de cocos topit
- 30 g Ciocolată topită
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Spălăm meiul în apă clocotită (2-3 ori). Punem meiul în cratiță, adaugăm aproximativ 350 ml de apă și gătim la foc mic, amestecând ocazional, până când absoarbe tot lichidul și se înmoaie, aproximativ 15-20 de minute.
2. Pasul
Curățăm și dăm pe răzătoare mărul. Îl adăugăm la grâul fiert.
3. Pasul
Apoi adăugăm mac, piure, doctor, proteină, zahăr și amestecăm totul împreună. Punem amestecul într-o formă rotundă acoperită cu hârtie de copt și o coacem în cuptor la 180 de grade timp de aproximativ 35 de minute.
4. Pasul
Amestecăm toate ingredientele pentru glazură până devin omogene. Turnăm peste prăjitura coaptă și lăsăm puțin în frigider. Glazura nu se întărește.