PUBLICITATE
Plăcintă cu mere și mac din hrișcă

Plăcintă cu mere și mac din hrișcă

Ați încercat deja desertul cu hrișcă? Un mic dejun nutritiv și sănătos pentru toată familia.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Plăcintă

  • 150 grâu Adăugat la
  • 350 ml Apă Adăugat la
  • 100 g Piure de mere Adăugat la
  • 1 ks Mere Adăugat la
  • 50 g Proteina nu este necesara Adăugat la
  • 50 g Fluturele de noapte Adăugat la
  • 40 g Gem de prune Adăugat la
  • 10 g De zahăr vanilat Adăugat la

Glazură

  • 70 g Piure de mere Adăugat la
  • 50 g Gem de prune Adăugat la
  • 5 g Text Adăugat la
  • 10 g Proteina de ciocolată nu este necesară Adăugat la
  • 10 g Ulei de cocos topit Adăugat la
  • 30 g Ciocolată topită Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Spălăm meiul în apă clocotită (2-3 ori). Punem meiul în cratiță, adaugăm aproximativ 350 ml de apă și gătim la foc mic, amestecând ocazional, până când absoarbe tot lichidul și se înmoaie, aproximativ 15-20 de minute.

2. Pasul

Curățăm și dăm pe răzătoare mărul. Îl adăugăm la grâul fiert.

3. Pasul

Apoi adăugăm mac, piure, doctor, proteină, zahăr și amestecăm totul împreună. Punem amestecul într-o formă rotundă acoperită cu hârtie de copt și o coacem în cuptor la 180 de grade timp de aproximativ 35 de minute.

4. Pasul

Amestecăm toate ingredientele pentru glazură până devin omogene. Turnăm peste prăjitura coaptă și lăsăm puțin în frigider. Glazura nu se întărește.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou