PUBLICITATE
Plăcintă cu piersici, ciocolată și pesmet
O plăcintă simplă pentru weekend. Fructe, ciocolată și pesmet.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
Adesea
- 4 bucată ou
- 120 g zahăr brun
- 100 g iaurt alb
- 200 g făină simplă specială
- 1⁄2 pachete praf de copt
Alte ingrediente
- 1⁄2 kg Piersică
- 60 g Ciocolată fierbinte
Firimitura
- 60 g fulgi de ovăz
- 40 g Alune coapte
- 20 g zahăr brun
- 20 g unt înmuiat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
50 min.
1. Pasul
Batem ouăle cu zahăr până se formează o spumă. Batem timp de aproximativ 10 minute. Încorporăm iaurtul alb. Apoi cernem făina cu praf de copt și amestecăm până formăm un aluat neted. Răspândim aluatul pe o tava unsă cu ulei și presărată cu făină. Tăiem piersicile în bucăți mai mici și tăiem ciocolata în bucăți mici. Distribuim piersicile pe aluat și presărăm bucăți de ciocolată peste ele.
2. Pasul
Într-un castron, amestecăm ingredientele pentru mărunt și le presărăm pe partea de sus a prăjituri. Coacem prăjitura pregătită la o temperatură de 180 grade timp de 30 de minute.