PUBLICITATE
Plăcintă cu piersici, ciocolată și pesmet

Plăcintă cu piersici, ciocolată și pesmet

O plăcintă simplă pentru weekend. Fructe, ciocolată și pesmet.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Adesea

  • 4 bucată ou Adăugat la
  • 120 g zahăr brun Adăugat la
  • 100 g iaurt alb Adăugat la
  • 200 g făină simplă specială Adăugat la
  • 12 pachete praf de copt Adăugat la

Alte ingrediente

  • 12 kg Piersică Adăugat la
  • 60 g Ciocolată fierbinte Adăugat la

Firimitura

  • 60 g fulgi de ovăz Adăugat la
  • 40 g Alune coapte Adăugat la
  • 20 g zahăr brun Adăugat la
  • 20 g unt înmuiat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Batem ouăle cu zahăr până se formează o spumă. Batem timp de aproximativ 10 minute. Încorporăm iaurtul alb. Apoi cernem făina cu praf de copt și amestecăm până formăm un aluat neted. Răspândim aluatul pe o tava unsă cu ulei și presărată cu făină. Tăiem piersicile în bucăți mai mici și tăiem ciocolata în bucăți mici. Distribuim piersicile pe aluat și presărăm bucăți de ciocolată peste ele.

2. Pasul

Într-un castron, amestecăm ingredientele pentru mărunt și le presărăm pe partea de sus a prăjituri. Coacem prăjitura pregătită la o temperatură de 180 grade timp de 30 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou