PUBLICITATE

Sursa :: olvas from Getty Images

Produse de patiserie de Crăciun cu ciocolată

O rețetă de fursecuri divine cu fulgi de ciocolată pe care le fac în fiecare an de Crăciun.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
24
  • 225 g Făină simplă Adăugat la
  • 175 g Unt Adăugat la
  • 75 g zahăr pudră Adăugat la
  • 50 g Cacao Adăugat la
  • 2 bucată gălbenușuri Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Se amestecă făina, cacaua și zahărul. Se adaugă apoi untul tăiat în bucăți mici și două gălbenușuri de ou. Se lucrează aluatul cu mâna și se învelește în folie alimentară. Se lasă să se odihnească în frigider cel puțin o jumătate de oră. Acest lucru este important, deoarece aluatul este apoi mai ușor de manevrat.

2. Pasul

Se întinde aluatul la o grosime de aproximativ 3 mm și se taie diferite forme cu ajutorul formelor.

3. Pasul

Coaceți aluatul de ciocolată în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 10 minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou