PUBLICITATE
Sursa :: olvas from Getty Images
Produse de patiserie de Crăciun cu ciocolată
O rețetă de fursecuri divine cu fulgi de ciocolată pe care le fac în fiecare an de Crăciun.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
24
- 225 g Făină simplă
- 175 g Unt
- 75 g zahăr pudră
- 50 g Cacao
- 2 bucată gălbenușuri
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Se amestecă făina, cacaua și zahărul. Se adaugă apoi untul tăiat în bucăți mici și două gălbenușuri de ou. Se lucrează aluatul cu mâna și se învelește în folie alimentară. Se lasă să se odihnească în frigider cel puțin o jumătate de oră. Acest lucru este important, deoarece aluatul este apoi mai ușor de manevrat.
2. Pasul
Se întinde aluatul la o grosime de aproximativ 3 mm și se taie diferite forme cu ajutorul formelor.
3. Pasul
Coaceți aluatul de ciocolată în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 10 minute.