PUBLICITATE

Pui cu broccoli și sos de brânză

Un rețetă delicioasă și nutritivă, ideală pentru prânz sau cină. Carnea de pui este gătită până devine fragedă și suculentă, apoi se adaugă broccoli și sosul de brânză. Acest fel de mâncare este bogat în proteine și vitamine.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingrediente principale

  • 500 g piept de pui Adăugat la
  • 1 ks broccoli Adăugat la
  • 1 ks Brânză topită Adăugat la
  • 2 ro ulei Adăugat la
  • 1 ks usturoi Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 150 ml cremă de gătit Adăugat la

Condimente

  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Spălați și tăiați carnea de pui în bucăți. Tăiați ceapa și usturoiul.

2. Pasul

În oală, încălziți uleiul și adăugați ceapa cu usturoi.

3. Pasul

Dupa un moment, adăugați carnea de pui în oală și prăjiți-o pe fiecare parte.

4. Pasul

Tăiați broccoli și fierbeți-l separat timp de 5 minute.

5. Pasul

Umpleți carnea cu apă și fierbeți-o timp de 10 minute. Apoi, adăugați frișcă, brânză topită și broccoli.

6. Pasul

Gătiți totul împreună timp de 5 minute și serviți cu paste.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou