PUBLICITATE
Pui cu broccoli și sos de brânză
Un rețetă delicioasă și nutritivă, ideală pentru prânz sau cină. Carnea de pui este gătită până devine fragedă și suculentă, apoi se adaugă broccoli și sosul de brânză. Acest fel de mâncare este bogat în proteine și vitamine.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingrediente principale
- 500 g piept de pui
- 1 ks broccoli
- 1 ks Brânză topită
- 2 ro ulei
- 1 ks usturoi
- 1 ks The Onion
- 150 ml cremă de gătit
Condimente
- 1 linguriță Sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Spălați și tăiați carnea de pui în bucăți. Tăiați ceapa și usturoiul.
2. Pasul
În oală, încălziți uleiul și adăugați ceapa cu usturoi.
3. Pasul
Dupa un moment, adăugați carnea de pui în oală și prăjiți-o pe fiecare parte.
4. Pasul
Tăiați broccoli și fierbeți-l separat timp de 5 minute.
5. Pasul
Umpleți carnea cu apă și fierbeți-o timp de 10 minute. Apoi, adăugați frișcă, brânză topită și broccoli.
6. Pasul
Gătiți totul împreună timp de 5 minute și serviți cu paste.