PUBLICITATE

Pui în sos de smântână

Deliciosul pui în sos cremos de smântână, perfect pentru o masă în familie. Prepararea este simplă, iar rezultatul final cu siguranță va încânta toți iubitorii de carne. Sosul de smântână dă puiului o notă de finețe și un gust rafinat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Pui

  • 500 g pui Adăugat la
  • 1 Linguriță sare și piper Adăugat la

Sos de smântână

  • 200 ml Smântână 18% Adăugat la
  • 1 sticlă Bulion de pasăre Adăugat la
  • 1 lingură făină Adăugat la
  • 2 linguri unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Pregătește puiul: taie puiul și condimentează-l cu sare și piper.

2. Pasul

Încălziți într-o tigaie 1 lingură de unt și prăjiți puiul până se auriu pe ambele părți. Dați deoparte.

3. Pasul

Pe aceeași tigaie, topiți restul de unt, adăugați făină și amestecați până când se formează o masă netedă. Adăugați treptat bulionul, amestecând în continuare.

4. Pasul

Când sosul începe să se îngroașe, adăugați smântână și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 10 minute. Condimentați după gust.

5. Pasul

Adaugă puiul la sos și gătește încă 10 minute. Servește cu garniturile tale preferate.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou