Sursa :: ivanmateev from Getty Images Signature
Pui pe ananas
Această rețetă de pui cu ananas este una dintre preferatele mele, deoarece combină bucățile gustoase de pui cu fructe exotice. Ananasul adaugă o dulceață preparatului care contrastează perfect cu celelalte ingrediente.
Ingrediente
- 4 Pui Sâni
- 1 ks ananas
- 3 ro sos de soia
- 1 ro miere
- 2 ro Ulei de măsline
- 4 căni Orez
- sare și piper negru măcinat
Ultimele broșuri
Procedura
Spălați, uscați și tăiați pieptul de pui în bucăți mai mici. Curățați ananasul și tăiați-l în bucăți de dimensiuni similare cu cele ale puiului.
Se amestecă sosul de soia, mierea, sarea și piperul într-un bol și se lasă bucățile de pui să se marineze în el timp de aproximativ 30 de minute.
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se adaugă puiul marinat în el. Prăjiți-l pe ambele părți.
Apoi se adaugă bucățile de ananas și se fierbe totul împreună pentru o vreme. Pot să vă recomand să adăugați ananasul la sfârșit, pentru ca acesta să rămână puțin mai suculent.
Ca garnitură, orezul este potrivit pentru acest pui.