PUBLICITATE

Sursa :: alexbai from Getty Images

Pulpa de porc coapta lent

Acesta este o reteta pentru pulpa de porc coapta lent in cuptor. Carnea este frageda si suculenta datorita procesului lung de coacere. Reteta ideală pentru prânzul de weekend.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 ks umăr de porc Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 4 l apă Adăugat la
  • 2 ks frunză de dafin Adăugat la
  • 5 ks Toate mirodeniile Adăugat la
  • Lămâie verde Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Curățăm usturoiul și îl tăiem felii.

2. Pasul

Prajim într-o tigaie preîncălzită la temperatură medie carnea de porc din toate părțile. Apoi o mutăm în tavă.

3. Pasul

În tigaia în care am fript mușchiul, călim ceapa, usturoiul și adăugăm frunza de dafin, condimentele întregi.

4. Pasul

În tava turnăm apă astfel încât să acopere jumătate din carne, putem stropi carnea cu suc de lime și introducem tava în cuptorul preîncălzit la 140 °C.

5. Pasul

Carnea o coacem 2-3 ore. In timpul coacerii, carneia o stropim cu suc.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou