PUBLICITATE
Sursa :: alexbai from Getty Images
Pulpa de porc coapta lent
Acesta este o reteta pentru pulpa de porc coapta lent in cuptor. Carnea este frageda si suculenta datorita procesului lung de coacere. Reteta ideală pentru prânzul de weekend.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 ks umăr de porc
- 2 ks usturoi
- 1 ks The Onion
- 4 l apă
- 2 ks frunză de dafin
- 5 ks Toate mirodeniile
- Lămâie verde
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
180 min.
1. Pasul
Curățăm usturoiul și îl tăiem felii.
2. Pasul
Prajim într-o tigaie preîncălzită la temperatură medie carnea de porc din toate părțile. Apoi o mutăm în tavă.
3. Pasul
În tigaia în care am fript mușchiul, călim ceapa, usturoiul și adăugăm frunza de dafin, condimentele întregi.
4. Pasul
În tava turnăm apă astfel încât să acopere jumătate din carne, putem stropi carnea cu suc de lime și introducem tava în cuptorul preîncălzit la 140 °C.
5. Pasul
Carnea o coacem 2-3 ore. In timpul coacerii, carneia o stropim cu suc.