Sursa :: Eric Bascol for Getty Images
Raclette-Pizza
Această delicioasă și simplă Pizza Raclette aduce o nouă întorsătură în Raclette-ul tradițional. Cu ingredientele clasice, tăiate felii și așezate pe o bază de pizza crocantă, această pizza va fi cu siguranță un hit la următoarea ta cină.
Ingrediente
Aluat
- 500 g aluat de pizza
Strat
- 200 g Brânză Raclette
- 200 g Cartofi
- 100 g șuncă
- 2 Bucată Ceapă roșie
- 2 Lingură ulei de măsline
- 1 Pinch sare și piper
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru a pregăti pizza raclette, încălziți cuptorul la 220 de grade Celsius.
Intindeți aluatul de pizza și puneți-l pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt.
Curățați și tăiați cartofii și ceapa roșie în felii subțiri.
Așezați felii de cartofi și inele de ceapă pe aluat.
Adăugați șunca și presărați deasupra brânza Raclette.
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Coaceți pizza timp de 15-20 de minute sau până când brânza s-a topit și este auriu.
Lăsați pizza Raclette să se odihnească 5 minute înainte de servire.