PUBLICITATE
Sursa :: Promor from Getty Images
Rață cu portocale
Un fel de mâncare tradițional delicios cu un gust delicat de portocală.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Rață
- 1 bucată Raţă
- 4 Linguri untură
- 2 linguri Sare
Marinadă
- 2 ks portocaliu
- 100 ml suc de portocale
- 2 Linguri Miere
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
210 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Spălați rața și uscați-o cu un prosop de hârtie.
2. Pasul
Ungeți rața cu sare și grăsime, asigurați-vă că grăsimea este egal împrăștiată.
3. Pasul
Pune rața pe grătar deasupra tăvii și coace-o timp de 30 de minute.
4. Pasul
Pregătiți marinada amestecând sucul de portocale, mierea și segmentele de portocale.
5. Pasul
După 30 de minute de gătit, ungeți rața cu marinadă și coaceți-o timp de o oră jumătate, ungând rața cu marinadă la fiecare 15 minute.
6. Pasul
Rața este gata când pielea ei este aurie, iar carnea ușor crocantă. Se servește cu piure de cartofi și felii de portocală.