PUBLICITATE

Sursa :: Promor from Getty Images

Rață cu portocale

Un fel de mâncare tradițional delicios cu un gust delicat de portocală.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Rață

  • 1 bucată Raţă Adăugat la
  • 4 Linguri untură Adăugat la
  • 2 linguri Sare Adăugat la

Marinadă

  • 2 ks portocaliu Adăugat la
  • 100 ml suc de portocale Adăugat la
  • 2 Linguri Miere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

210 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Spălați rața și uscați-o cu un prosop de hârtie.

2. Pasul

Ungeți rața cu sare și grăsime, asigurați-vă că grăsimea este egal împrăștiată.

3. Pasul

Pune rața pe grătar deasupra tăvii și coace-o timp de 30 de minute.

4. Pasul

Pregătiți marinada amestecând sucul de portocale, mierea și segmentele de portocale.

5. Pasul

După 30 de minute de gătit, ungeți rața cu marinadă și coaceți-o timp de o oră jumătate, ungând rața cu marinadă la fiecare 15 minute.

6. Pasul

Rața este gata când pielea ei este aurie, iar carnea ușor crocantă. Se servește cu piure de cartofi și felii de portocală.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou