Sursa :: Heike Rau for Getty Images
Rețetă cremoasă de supă de varză de Bruxelles
Absolut una dintre preferatele noastre, această rețetă de supă de varză de Bruxelles este ceva ce admirăm mereu pe masa familiei noastre. Textura cremoasă și gustul plin de savoare pe care rețeta le produce sunt o încântare de fiecare dată. Credeți-ne când vă spunem că nu vă veți plictisi să o serviți din nou cu lingura!
Ingrediente
- 500 Gram Varză de Bruxelles
- 1 mare ceapă
- 2 căței de usturoi
- 2 mare Cartofi
- 1 l bulion de legume
- 200 ml Cremă
- sare și piper după gust
- 2 Lingură de masă ulei de măsline
- Opțional: parmezan ras și pâine prăjită pentru a servi
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru a face supa de varză de Bruxelles, mai întâi spălați și curățați bine varza de Bruxelles. Experiența noastră a arătat că este o idee bună să îndepărtați frunzele exterioare dacă acestea nu mai par proaspete.
Se curăță și se taie mărunt ceapa și usturoiul. Între timp, se curăță cartofii și se taie în cubulețe.
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare și se sotează ceapa și usturoiul până când devin translucide. Gândul la viitoarea experiență de aromă joacă un rol important aici.
Acum adăugați varza de Bruxelles și cartofii la ceapă și usturoi și turnați stocul de legume. Se lasă să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 20 de minute.
De îndată ce varza de Bruxelles și cartofii pot fi ușor de pasat cu o furculiță, adăugați smântâna și pasați totul cu un blender de mână până când obțineți o supă cremoasă și omogenă. Merită să aveți răbdare aici, deoarece cremozitatea este factorul decisiv în ceea ce privește aroma.
La final, se asezonează supa de varză de Bruxelles cu sare și piper, după gust. Dacă este necesar, se prăjește pâinea și se rade parmezanul. Serviți supa fierbinte și decorați cu pâinea prăjită și parmezanul, dacă doriți.