PUBLICITATE
Rețetă de mere cu brânză fără coacere!
Extra proaspăt, gustos și simplu. (27 x 23 cm)
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
La baza formei
- 9 Bucăți De biscuiți mari
Stratul de mere
- 5 veľkých Măr
- 2 linguri Zahăr
- 1 suc Cu lămâie
- Pinch Scorțișoară de Ceylon
- 1 budincă de vanilie
- 500 ml Apă
- 2 linguri De zahăr granulat în budincă
Stratul de brânză
- 250 g Brânză de vaci distribuibilă
- 200 ml Smântână pentru bătut 33 la sută
- 2 linguri zahăr pudră
- Pinch vanilie adevărată
- Feliile de migdale opționale pentru decor
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Curățăm merele, le tăiem. Le prăjim pe tigaie împreună cu zahăr, scorțișoară, suc de la 1 lămâie. Dacă merele nu ar elibera suc, am adăuga puțină apă. Prăjim până se înmoaie.
2. Pasul
Amestecăm budinca de vanilie cu zahăr în 0,5 l de apă și adăugăm la mere, gătim și turnăm peste pișcoturi pregătite.
3. Pasul
Lasă-l să se răcească.
4. Pasul
Între timp, bateți smântâna pentru frișcă cu zahăr pudră și vanilie. Amestecați cu brânză de vaci și aplicăm umplutura peste merele răcite.
5. Pasul
Vom lăsa să se răcească și înainte de servire putem presăra cu felii de migdale (pe care le prăjim în tigaie până devin aurii 💛)
6. Pasul
Poftă bună 😍