PUBLICITATE

Sursa :: aloha_17 from Getty Images

Risotto italian cu legume

Rețetă pentru un delicios risotto italian cu legume, pe care îl puteți prepara pentru prânz sau cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 300 g Orez Arborio Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 ks roșii Adăugat la
  • 1 ks Ardei roșu Adăugat la
  • 100 g morcovi Adăugat la
  • 100 g dovlecei Adăugat la
  • 1 l supă de legume Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 50 g parmezan Adăugat la
  • 1 linguriță sare și piper Adăugat la
  • 1 ks frunză de dafin Adăugat la
  • frunze de pătrunjel Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați ceapa și usturoiul tăiate. Prăjiți până se închide la culoare.

2. Pasul

Adăugați orezul și prăjiți-l împreună cu legumele timp de 2-3 minute.

3. Pasul

Tăiați roșiile, ardeiul, morcovul și dovlecelul în bucăți și adăugați-le în tigaie. Adăugați foaia de dafin. Amestecați totul.

4. Pasul

Adăugați treptat supa de legume și gătiți la foc mic. După fiecare adaos de supă, așteptați până când orezul o absoarbe.

5. Pasul

Când orezul a absorbit toată supa, condimentați risotto cu sare și condimente. Amestecați și radeți ușor parmezanul.

6. Pasul

Serviți risotto cald. Presărați-l cu restul de parmezan și pătrunjel înainte de a-l servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou