Sursa :: aloha_17 from Getty Images
Risotto italian cu legume
Rețetă pentru un delicios risotto italian cu legume, pe care îl puteți prepara pentru prânz sau cină.
Ingrediente
- 300 g Orez Arborio
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 2 ks roșii
- 1 ks Ardei roșu
- 100 g morcovi
- 100 g dovlecei
- 1 l supă de legume
- 2 ro ulei de măsline
- 50 g parmezan
- 1 linguriță sare și piper
- 1 ks frunză de dafin
- frunze de pătrunjel
Ultimele broșuri
Procedura
Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați ceapa și usturoiul tăiate. Prăjiți până se închide la culoare.
Adăugați orezul și prăjiți-l împreună cu legumele timp de 2-3 minute.
Tăiați roșiile, ardeiul, morcovul și dovlecelul în bucăți și adăugați-le în tigaie. Adăugați foaia de dafin. Amestecați totul.
Adăugați treptat supa de legume și gătiți la foc mic. După fiecare adaos de supă, așteptați până când orezul o absoarbe.
Când orezul a absorbit toată supa, condimentați risotto cu sare și condimente. Amestecați și radeți ușor parmezanul.
Serviți risotto cald. Presărați-l cu restul de parmezan și pătrunjel înainte de a-l servi.