PUBLICITATE

Sursa :: Locrifa von Pixabay

Rösti de dovleac - Rețetă simplă de la Agata

Pentru mine, sezonul dovleacului începe întotdeauna cu prepararea unui rapid și inevitabil rösti de dovleac. În bucătăria tradițională elvețiană, rösti este adesea servit ca garnitură. Cu toate acestea, rösti de dovleac poate fi consumat și ca atare, de exemplu cu brânza topită preferată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 mic Dovleac Hokkaido Adăugat la
  • 1 cartof Adăugat la
  • 1 ceapă Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
  • 4 Tablespoon făină Adăugat la
  • Sare Piper Adăugat la
  • nucșoară Adăugat la
  • ulei pentru prăjit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Mai întâi se decojesc și se dau prin răzătoare fină dovleacul și cartoful.

2. Pasul

Sfatul meu: consider că o răzătoare grosieră este deosebit de utilă pentru că dă rösti-ului consistența potrivită.

3. Pasul

Se toacă mărunt ceapa și usturoiul și se amestecă totul într-un castron mare. Adăugați sare, piper și un vârf de nucșoară.

4. Pasul

Se amestecă ouăle și făina în amestecul de legume. Lăsați aluatul să se odihnească câteva minute pentru ca făina și ouăle să absoarbă suficient lichid. Dacă aluatul este încă prea umed, adăugați mai multă făină.

5. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie și se pasează treptat amestecul de dovleac și cartofi. Prăjiți rösti de dovleac până când devin aurii și crocanți pe fiecare parte, aproximativ 4-5 minute. Apoi puneți-i pe prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou