PUBLICITATE
Ruladă fără făină

Ruladă fără făină

Rulade..... din nou un desert delicios și cremos de care oaspeții sunt mereu încântați. De data aceasta, cu nuci și cremă de ciocolată, în plus, fără gluten.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Corp

  • 100 g nuci măcinate Adăugat la
  • 5 ks ouă Adăugat la
  • 70 g Zahăr de trestie Adăugat la

Umplutura

  • 250 g brânză de vaci fină Adăugat la
  • 80 ml Frișcă bătută Adăugat la
  • 80 g Ciocolată Adăugat la
  • 1 ks banană Adăugat la

Glas

  • 20 g Ciocolată Adăugat la
  • lapte Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Galbenusele le batem cu zahar. Adaugam nucile. La sfarsit, incorporam albusurile batute.

2. Pasul

Turnăm pe o tava căptuşită cu hârtie de copt, unsă cu unt/ulei. Coacem în cuptorul încălzit la 180 de grade timp de 15 minute.

3. Pasul

Scoatem blatul copt din cuptor, îl rulăm, îl înfășurăm într-un prosop și îl lăsăm să se răcească.

4. Pasul

Pentru crema, vom bate frisca. Banana o vom zdrobi sau vom mixa și o vom amesteca cu brânza de vaci. Topim ciocolata. Când s-a răcit puțin, adăugăm cu lingurița crema de brânză, pentru a evita ca aceasta să se strice. La final, adăugăm frisca.

5. Pasul

Ungem crema pe corpul răcit. Ne rezervăm o parte din cremă pentru partea de sus a ruladei. Rulăm. Ungem cu restul de cremă.

6. Pasul

Pregătim glazura. Ciocolata o împărțim într-un bol, adăugăm puțin lapte și o încălzim în cuptorul cu microunde. Adăugăm lapte în funcție de consistență. Învelim rulada în glazură și o punem la frigider pentru a se răci.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou