Ruladă fără făină
Ruladă cu cremă de arahide și gem de mere. O ruladă excelentă, umedă, plină de ingrediente fabuloase și, pe deasupra, fără gluten.
Ingrediente
Des
- 2 ks banane
- 2 ks ouă
- 30 g Proteine
Umplutura
- 250 g brânză de vaci fină
- 100 g Smântână brânză
- 30 g Proteina
- 30 g Unt de arahide în pulbere
- 1 ro îndulcitorul pe care l-am folosit a fost sirop de curmale
- 3 ro Apa lapte
- Gem de mere cu scorțișoară în jeleu
Ultimele broșuri
Procedura
Pisăm bananele cu un mixer de înălțime. Adăugăm gălbenușurile și amestecăm proteina.
Batem albuşurile până obţinem o spumă tare şi le amestecăm cu mixul de banane. Întindem uniform aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt şi unsă cu ulei. Coacem la temperatura de 180 de grade timp de 10 minute.
Din aluatul copt vom îndepărta hârtia de copt. Rulăm aluatul, îl înfășurăm într-un prosop și îl lăsăm să se răcească.
Amestecăm toate ingredientele pentru cremă, cu excepția gemului.
Pe aluatul răcit, întindem crema. Lăsăm puțin și pentru vârf. La început (de unde vom începe să rulăm) punem o bandă de gem. Rulăm și unsăm vârful cu crema rămasă.
Putem stropi cu ciocolată și decorăm după dorință. Le lăsăm în frigider până când se întăresc.