PUBLICITATE
Ruladă fără făină

Ruladă fără făină

Ruladă cu cremă de arahide și gem de mere. O ruladă excelentă, umedă, plină de ingrediente fabuloase și, pe deasupra, fără gluten.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Des

  • 2 ks banane Adăugat la
  • 2 ks ouă Adăugat la
  • 30 g Proteine Adăugat la

Umplutura

  • 250 g brânză de vaci fină Adăugat la
  • 100 g Smântână brânză Adăugat la
  • 30 g Proteina Adăugat la
  • 30 g Unt de arahide în pulbere Adăugat la
  • 1 ro îndulcitorul pe care l-am folosit a fost sirop de curmale Adăugat la
  • 3 ro Apa lapte Adăugat la
  • Gem de mere cu scorțișoară în jeleu Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pisăm bananele cu un mixer de înălțime. Adăugăm gălbenușurile și amestecăm proteina.

2. Pasul

Batem albuşurile până obţinem o spumă tare şi le amestecăm cu mixul de banane. Întindem uniform aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt şi unsă cu ulei. Coacem la temperatura de 180 de grade timp de 10 minute.

3. Pasul

Din aluatul copt vom îndepărta hârtia de copt. Rulăm aluatul, îl înfășurăm într-un prosop și îl lăsăm să se răcească.

4. Pasul

Amestecăm toate ingredientele pentru cremă, cu excepția gemului.

5. Pasul

Pe aluatul răcit, întindem crema. Lăsăm puțin și pentru vârf. La început (de unde vom începe să rulăm) punem o bandă de gem. Rulăm și unsăm vârful cu crema rămasă.

6. Pasul

Putem stropi cu ciocolată și decorăm după dorință. Le lăsăm în frigider până când se întăresc.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou