PUBLICITATE

Somon copt în staniol

Somon în staniol cu brânză și iaurt

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • Fileuri de somon Adăugat la
  • 2 Ceapa verde sau praz Adăugat la
  • 1 iaurt alb Adăugat la
  • 1 căței de usturoi Adăugat la
  • brânză tare Adăugat la
  • a Anexă salată de legume cartofi fierți Adăugat la
  • Bună ziua Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Punem fileul de somon pe o tava, pe care am acoperit-o cu folie de aluminiu.

2. Pasul

Presărați cu sare de mare sau alte condimente.

3. Pasul

Vom salva traducerea textului.

4. Pasul

Amestecăm iaurtul cu usturoiul zdrobit și uns cu file complet.

5. Pasul

Se presara cu branza si se introduce in cuptorul preincalzit.

6. Pasul

Coacem la 200/20 de minute sau după necesitate până devine auriu.

7. Pasul

Am servit cu salată de legume și cartofi fierți.

8. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou