PUBLICITATE
Somon copt în staniol
Somon în staniol cu brânză și iaurt
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- Fileuri de somon
- 2 Ceapa verde sau praz
- 1 iaurt alb
- 1 căței de usturoi
- brânză tare
- a Anexă salată de legume cartofi fierți
- Bună ziua
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
25 min.
1. Pasul
Punem fileul de somon pe o tava, pe care am acoperit-o cu folie de aluminiu.
2. Pasul
Presărați cu sare de mare sau alte condimente.
3. Pasul
Vom salva traducerea textului.
4. Pasul
Amestecăm iaurtul cu usturoiul zdrobit și uns cu file complet.
5. Pasul
Se presara cu branza si se introduce in cuptorul preincalzit.
6. Pasul
Coacem la 200/20 de minute sau după necesitate până devine auriu.
7. Pasul
Am servit cu salată de legume și cartofi fierți.
8. Pasul
Poftă bună!