PUBLICITATE
Sursa :: genious2000de from Getty Images
Sos de brânză pentru carne
Acest sos de brânză este perfect pentru orice fel de carne sau cartofi. Este pufos, plin de gust și atât de ușor de preparat!
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 50 g Unt
- 50 g Mâini
- 500 ml Lapte
- 200 g Caș ras
- 1 sare
- 1 piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Într-o tigaie mică, topim untul.
2. Pasul
Adăugăm făina și amestecăm până se combină.
3. Pasul
Adăugăm treptat laptele și amestecăm pentru a evita formarea bulgărilor.
4. Pasul
Când avem un amestec neted, adăugăm brânza rasă și amestecăm până când se topește.
5. Pasul
Condimentăm sosul cu sare și piper negru măcinat.
6. Pasul
Servim sosul de brânză cald. Este excelent cu carne sau cartofi.